Om Bergere de France

Robert Petit grunnla Bergere de France i 1946, og selskapet er i dag drevet av hans sønn Jean Louis og barnebarnet Geoffroy.

Med sine kunnskaper og erfaringer gjennom 65 år har Bergere de France utviklet en perfekt balanse mellom tradisjoner og tekniske nyvinninger.

Fabrikken ligger i Bar-le Duc i hjertet av Lorraine-regionen, og er den siste industrielle ullvarefabrikken i Frankrike som produserer håndstrikkegarn. Bergere de France sysselsetter ca 500 personen på et område på over 14 hektar og er en av de største, og mest avanserte fabrikker i sitt slag i Europa. Alt fra forskning og utvikling til produksjon og ferdig produkt, skjer under samme tak for sikre den beste kvaliteten.

Gjennom alle disse årene har sortimentet utviklet seg for å tilfredsstille kreative kunder. Sortimentet spenner fra mønstre for hekling og strikking, nåler og strikketilbehør til broderi og ferdigproduserte klær.

Bergere de France satser stort på postordre og netthandel. Postordre og nettsalg gir en viktig direktekobling til kundene som hjelper selskapet til videreutvikling.

Bergere de France jobber etter fem kjernepunkter.

1. Kvalitet

Vi forplikter oss til å skape og produsere garn av fineste kvalitet fra nøye utvalgt ull og fibre.  Våre team jobber sammen for å kunne gi deg det beste innenfor garn- og mønsterutvikling.

2. Variasjon

Vi tester og velger blant hundrevis av forskjellige artikler. Dette gjør vi for å kunne gi deg et bredt utvalg, slik at du får dekket dine kreative behov.

3. Originalitet

Fordi vi utvikler og produserer våre egne produkter, sikrer vi at vi gir deg unike produkter. På den måten blir dine kreative prosjekter unike og spesielle.

4. Mote og trender

Vi samarbeider med de ledende byråene i Paris om trender og kvaliteter. Våre designere vil gi deg det aller siste innen trender og materialer.

5. Garantier

Siden 1946 har vi spesialisert oss på garn og tilbehør av høy kvalitet.  Vi kombinerer tradisjon og innovasjon for å gi deg de beste produktene til dine kreative prosjekter. Når du kjøper produkter direkte fra oss, får du det aller beste av vår tekniske ”know-how”.